Σύνδεση
Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
overview 01

Το Medical Data - Ενδοκρινολογία είναι μια online εφαρμογή ηλεκτρονικού φακέλου ασθενών (EMR) που σας επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση και επεξεργασία των στοιχειών των ασθενών σας μέσα από ένα φιλικό και γνώριμο προς τον Ενδοκρινολόγο περιβάλλον.

Μέσα από την εφαρμογή θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, να διαχειρίζεστε τα στοιχεία των ασθενών σας και να προσθέτετε επισκέψεις, φαρμακευτικές αγωγές και αρχεία για τον κάθε ασθενή σας.

Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φακέλος Ασθενών (EMR)

 

Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φακέλος Ασθενών (EMR) - Ενδοκρινολογία

Αναζήτηση Ασθενών

Αναζητήστε ασθενείς στην βάση δεδομένων σας γρηγορότερα από ποτέ μέχρι τώρα, ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσετε τον φάκελο του ασθενή σας μέσα σε δευτερόλεπτα οπουδήποτε βρίσκεστε και ότι συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό) και αν χρησιμοποιείτε.

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη αναζήτηση της εφαρμογής μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις ασθενών με πολλαπλά κριτίρια ως αποτέλεσμα το να βρείτε τον φάκελο του ασθενή που ψάχνετε ανάμεσα ακόμα και στους χιλιάδες ασθενείς σας είναι θέμα μόνο λίγων δευτερόλεπτων.

 

 

 
Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φακέλος Ασθενών (EMR) - Ενδοκρινολογία

Προσθήκη - Επεξεργασία Ασθενών

Προσθέστε νέους ασθενείς, επεξεργαστείτε τους υπάρχοντες ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη η διαχείριση του ιατρείου σας.

Μπορείτε να εισάγετε εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία του ασθενή στις καρτέλες Ιστορικό, Αντικειμενική Εξέταση, Τράχηλος - Θυρεοειδής, Σακχαρώδης Διαβήτης και Οφθαλμοπάθεια αλλά και να τα επεξεργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρειαστεί.

 

 

 
Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φακέλος Ασθενών (EMR) - Ενδοκρινολογία

Προβολή Ασθενών

Έχετε πρόσβαση στα στοιχεία του ασθενή σας ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή εντός ή εκτός ιατρείου.

Μπορείτε να δείτε τις καρτέλες Ιστορικό, Αντικειμενική Εξέταση, Τράχηλος - Θυρεοειδής, Σακχαρώδης Διαβήτης και Οφθαλμοπάθεια καθώς και τις Επισκέψεις αλλά και την Φαρμακευτική Αγωγή που λαμβάνει ο ασθενής σας.

 

 

 
Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φακέλος Ασθενών (EMR) - Ενδοκρινολογία

Προσθήκη - Επεξεργασία Επίσκεψης

Προσθέστε και επεξεργαστείτε επισκέψεις για τον κάθε ασθενή σας.

Εκτός από τα βασικά στοιχεία επίσκεψης Λόγος Προσέλευσης, Παρούσα Νόσος, U/S Θυρεοειδούς, Απεικονιστικές Εξετάσεις και Συστάσεις μπορείτε να καταχωρείτε Ορμονικό και Βιοχημικό Έλεγχο για την κάθε επίσκεψη ξεχωριστά.

 

 

 
Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φακέλος Ασθενών (EMR) - Ενδοκρινολογία

Προβολή Επισκέψεων Ασθενών

Ανακτήστε τις επισκέψεις των ασθενών σας ανά πάσα στιγμή, έχετε πρόσβαση στα βασικά στοιχεία επίσκεψης Λόγος Προσέλευσης, Παρούσα Νόσος, U/S Θυρεοειδούς, Απεικονιστικές Εξετάσεις και Συστάσεις καθώς και έχετε μια συγκεντρωτική εικόνα του Ορμονικού και Βιοχημικού Έλεγχου από όλες τις επισκέψεις του ασθενή.